Nigerian Members Chapter – Engineers Geoscientists Manitoba

Theme: Competency-Based Assessment (CBA) Hands-On Training

Date: Saturday, 27th April 2024.

Chairman: Johnson Aina P.Eng., M.Sc., PMP

Moderator: Secretary & PRO

Location: In-person @ACOMI EVENT HALL

MEETING AGENDA

- 1. OPENING SPEECH/H-KEEPING RULES (PRESIDENT)
 - TIME: 4:00 4:10 PM (10 MINS)
- 2. CAN WE MEET YOU? (MODERATOR)
 - TIME: 4:10 4:25 PM (15 MINS)
- 3. TALK I UNDERSTANDING THE COMPETENCY FRAMEWORK (AKEEM ADIGUN P.GEO.)
 - TIME: 4:25 4:40 PM (10 MINUTES TALK + 5 MINUTES Q&A)
- 4. TALK II THE ROLE OF EXPERIENCE IN CBA (OLUWASANMI OGUNTUASE P.ENG., M.SC.)
 - TIME: 4:40 -4:55 PM (10 MINUTES TALK + 5 MINUTES Q&A)
- 5. TALK III ADAPTING TO CANADIAN STANDARDS (VINCENT OGUNDARE P.ENG., M.SC.)
 - TIME: 4:55 5:10 PM (10 MINUTES TALK + 5 MINUTES Q&A)
- 6. CBA REPORT HANDS-ON SESSION (FACILITATORS)
 - TIME: 5:10 5:25 PM (15 MINUTES)
- 7. EXECUTIVE COUNCIL ELECTION COMMITTEE REPORT (VICTOR ADINDU P.ENG., MSC.)
 - TIME: 5:25 5:35 PM (10 MINUTES)
- 8. AGM / HANDOVER COMMITTEE REPORT (VICE-PRESIDENT)
 - TIME: 5:35 5:45 PM (5 MINUTES)
- 9. MEMBERSHIP & COMMUNICATION COMMITTEE REPORT (COMMITTEE SECRETARY)
 - TIME: 5:45 5:50 PM (5 MINUTES)
- 10. MEMBERS FEEDBACK, AOB & ADJOURNMENT (PRESIDENT)
 - TIME: 5:50 6:15 (20 MINUTES)

